Χάρις: «Δεν ήμασταν "πεινασμένοι" κόντρα στον Πανιώνιο»!

Χάρις: «Δεν ήμασταν "πεινασμένοι" κόντρα στον Πανιώνιο»!

Κάτια Πετροπούλου
Χάρις: «Δεν ήμασταν "πεινασμένοι" κόντρα στον Πανιώνιο»!

bet365

Ο Μάνι Χάρις μίλησε στο gazzetta.gr για την ευχαρίστηση που του δίνει το παρκέ, το... σκάλωμα της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο και το πρώτο του διάστημα στην Αθήνα.

Είναι από τους παίκτες που απολαμβάνουν τις στιγμές τους στο παρκέ και αυτό φαίνεται προς τα έξω.

Ο Μάνι Χάρις αποτέλεσε την μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ και μέχρι τώρα δεν έχει απογοητεύσει τους οπαδούς της, αφού σε κάθε ματς κάνει τα πάντα για να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη.

Βέβαια, η «Βασίλισσα» των απουσιών δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Πανιώνιο μέχρι να φτάσει στο καλό αποτέλεσμα, με τον Αμερικανό γκαρντ να μετρά «σβηστά» 19 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος, σε 33:09.

Ο πρώην ΝΒΑερ μίλησε στο gazzetta.gr μετά τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» και υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν βγήκε... πεινασμένη στο παρκέ.

«Ήταν λες και δεν είχαμε πλάνο. Δεν ήμασταν σαν μια ομάδα που ήταν "πεινασμένη" για τη νίκη. Δεν υπήρχε συγκέντρωση. Υποτίθεται πως έπρεπε να βγούμε στο παρκέ και να έχουμε περισσότερη ενέργεια. Αρχίσαμε... περίεργα το παιχνίδι. Σημασία έχει, πάντως, ότι νικήσαμε και πάντα αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Αυτό είναι το σημαντικό».

Όσο για την εμφάνισή του, έμοιαζε... ανικανοποίητος, αφού ξέρει πως μπορεί να δώσει ακόμα πιο πολλά. «Είμαι εντάξει. Ξέρω πως μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα σε άμυνα κι επίθεση. Προσπαθώ να διασκεδάζω όταν είμαι στο παρκέ και να νικάω, αλλά πιστεύω πως ακόμα έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης», είπε και πρόσθεσε αστειευόμενος για τις χαμένες βολές της ΑΕΚ (18/27): «Μάλλον δεν ήταν η μέρα μας (γέλια)»!

Ο 28χρονος παίκτης θα εκμεταλλευτεί το «διάλειμμα» για τις εθνικές ομάδες για προσωπικές «απολαύσεις» και χαλάρωση, αλλά δεν θα παραμελήσει τον εαυτό του: «Θα ξεκουραστώ, θα γυρίσω σπίτι μου να δω την οικογένεια μου και θα φροντίσω το σώμα μου».

Όσο για το πρώτο του διάστημα στην Αθήνα; «Έχω δει αρκετά πράγματα στην πόλη, αλλά όχι όλα όσα θα ήθελα. Όσο περνάει ο καιρός θα δω περισσότερα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα