Μια συνάντηση, πολλά ερωτηματικά

Μια συνάντηση, πολλά ερωτηματικά

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μια συνάντηση, πολλά ερωτηματικά

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συναντήθηκε σήμερα(15/11) με τους ανθρώπους που έχουν ρόλο μεσάζοντα επί της υπόθεσης επένδυσης στην ΚΑΕ Άρης από Τούρκους επιχειρηματίες γεγονός που δίνει νέες διαστάσεις στην όλη ιστορία.

Στη φωτογραφία κι εκτός του «Δράκου» διακρίνονται οι κ.κ. Ηλίας Κολοβέτσιος, Παναγιώτης Θεοδωρίδης, Τάσος Αναστασιάδης στα γραφεία της επενδυτικής εταιρίας που διατηρούν στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης. Εκεί πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ των τεσσάρων ανδρών και φυσικά δίνει νέα διάσταση στο ζήτημα της επενδυτικής υπόθεσης της ΚΑΕ από Τούρκους επιχειρηματίες. Κι αυτό διότι οι κ. κ Κολοβέτσιος, θεοδωρίδης είναι τα δύο πρόσωπα που έχουν αναλάβει διαμεσολαβητικό ρόλο στις επαφές με τον Τούρκο επιχειρηματία Αϊχάν Γκιουνέρ και συνολικά επί της υπόθεσης χορηγικής συνεργασίας του τελευταίου με την ΚΑΕ Άρης.

Ο Ηλίας Κολοβέτσιος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook τοποθετείται συνεχώς επί του συγκεκριμένου ζητήματος, μάλιστα έχει σημειώσει ότι υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ της ΚΑΕ Άρης και των Τούρκων επιχειρηματιών για συνεργασία σε εμπορικό επίπεδο. Μέχρι στιγμής όμως η ΚΑΕ δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα επί του ζητήματος.

Από το περιβάλλον της ΚΑΕ διέρρευσε ότι η συνάντηση του Παναγιώτη Γιαννάκη με τους κ. κ. Κολοβέτσιο, Θεοδωρίδη, Αναστασιάδη ήταν μια απλή γνωριμία και τίποτε περισσότερο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα