Πασκουάλ: «Είμαστε σε καλό δρόμο μετά τις ήττες»

Κάτια Πετροπούλου
Πασκουάλ: «Είμαστε σε καλό δρόμο μετά τις ήττες»

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά την νίκη επί του Πανιωνίου, στάθηκε στην ανάκαμψη του Παναθηναϊκού, έστειλε το μήνυμά του για το ματς με την Χίμκι και σχολίασε την εμφάνιση του Ντένμον.

Ο Καταλανός προπονητής ανέφερε αρχικά: «Θέλω να ευχηθώ στον Πανιώνιο και τον κόουτς τα καλύτερα. Νομίζω πως παίξαμε καλά, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα. Δεν ήταν εύκολο να προετοιμαστούμε, δώσαμε 2 παιχνίδια μετά από 48 ώρες. Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη νίκη και πρέπει να ετοιμαστούμε τώρα για την Χίμκι».

Το μήνυμά του στον κόσμο ενόψει Χίμκι: «Είναι ένα σούπερ σημαντικό ματς. Είμαστε σε μία κρίσιμη φάση του θεσμού. Τους θέλουμε όλους μαζί μας, να υπάρχει όμορφη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και τους θέλουμε για να πάρουμε την νίκη».

Για την ευκαιρία που είχε να δει παίκτες που δεν χρησιμοποιεί πολύ: «Είμαστε ομάδα και πάντα προσπαθούμε να βοηθάμε όλους τους παίκτες να παίξουν. Όλοι έπαιξαν σήμερα με συγκέντρωση και είμαι ευχαριστημένος, όπως και από αυτούς που αγωνίστηκαν στο ΣΕΦ. Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο μετά τις ήττες με Μπασκόνια και την ΑΕΚ».

Για τον Ντένμον: «Μας έδειξε πως έχει χαρακτήρα και ποιότητα, πως έχει καλά στοιχεία. Είναι έτοιμος να παίξει. Σε κάθε ματς προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να νικάμε και το ίδιο θα κάνουμε και στο επόμενο. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε την σωστή λύση για τον καθένα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα