Σερέλης: «Δεν αφήσαμε χαμένη καμία μπάλα»

Σερέλης: «Δεν αφήσαμε χαμένη καμία μπάλα»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στο διάστημα της δεύτερης περιόδου στο οποίο ξέφυγε το Λαύριο.

Ο τεχνικός του Λαυρίου ήταν αρκετά χαρούμενος από τη νίκη της ομάδας του επί του Κολοσσού Ρόδου.

Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του ανέφερε πως, «Εγώ να πω πως σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθούσαμε τις δεκαπέντε μέρες αυτές να εξηγήσουμε στα παιδιά ότι έχουμε μία πολύ καλή και σοβαρή ομάδα και θα ήταν πολύ δύσκολος ο σημερινός αγώνας.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Όντως ο Κολοσσός από την αρχή έλεγξε το παιχνίδι, μας έβαλε δύσκολα, αγχωθήκαμε λίγο αλλά στην ουσία θεωρώ ότι ήταν ένα πεντάλεπτο-εξάλεπτο στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου στο οποίο παίξαμε με εκπληκτική ενέργεια στην άμυνα, κυνηγήσαμε όλες τις φάσεις, δεν αφήσαμε καμία μπάλα να χαθεί, βρήκαμε εύκολα καλάθια και αυτό μας έδιωξε το άγχος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο σερί και πήραμε μία διαφορά στο τέλος του ημιχρόνου που στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αν κάποιος το έβλεπε δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως θα τελειώσει με αυτή την διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο λοιπόν, αυτή η θέληση που είχαμε μας ώθησε στη νίκη να ελέγξουμε το παιχνίδι στην ουσία, να μην απειληθούμε και να φτάσουμε θεωρώ σε μία πολύ μεγάλη νίκη, το πιστεύω πραγματικά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και με πολύ μεγάλη διαφορά. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στην ομάδα του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα