Μαυροειδής: «Κρύβει παγίδες...»

Gazzetta team
Μαυροειδής: «Κρύβει παγίδες...»

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Κόροιβο (11/11, 17:00 ) για την 5η αγωνιστική της Basket League και ο Δημήτρης Μαυροειδής υπενθύμισε πως η ομάδα της Ηλείας θα παίξει χωρίς άγχος.

Το blog του σέντερ της ΑΕΚ στο esake.gr

«Καλησπέρα σας,

Επιστροφή στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό Πρωτάθλημα μετά από ένα δύσκολο ταξίδι στην Γαλλία, όπου αντιμετωπίσαμε την Στρασμπούρ για το Basketball Champions League. Δυστυχώς η τύχη ήταν με το μέρος των Γάλλων και χάσαμε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αφήνουμε πίσω μας, όμως, τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πλέον εστιάζουμε στο αυριανό (11/11) ματς με τον Κόροιβο στην έδρα μας. Ομάδες όπως ο αυριανός αντίπαλός μας κρύβουν πάντα παγίδες. Έρχονται για να παίξουν χωρίς άγχος και αυτό μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει αν εμείς δεν είμαστε 100% προσηλωμένοι στον στόχο μας.

Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και να μην αφήσουμε σε καμία περίπτωση τον Κόροιβο να βρει ρυθμό. Όλα θα εξαρτηθούν από την άμυνα μας. Ξέρουμε τα λάθη που έχουμε κάνει στα προηγούμενα ματς και εφόσον τα διορθώσουμε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα