Τα «κυανέρυθρα» εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Κάτια Πετροπούλου
Τα «κυανέρυθρα» εισιτήρια με Παναθηναϊκό

bet365

Με το μήνυμα «επιστρέφουμε στις κερκίδες του σπιτιού μας», ο Πανιώνιος ενημέρωσε για την διάθεση εισιτηρίων για το ματς με τον Παναθηναϊκο, για την 5η αγωνιστική της Basket League (12/11, 17:00).

Τέλος πια τα κεκλεισμένων των θυρών ματς για τον Πανιώνιο!

Οι «κυανέρυθροι» εξέτισαν την ποινή τους, που κουβαλούσαν από πέρυσι, και το «Αρτάκης» ετοιμάζεται να πάρει ζωή!

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης υποδέχεται τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική της Basket League (12/11, 17:00) και ενημέρωσε για τα εισιτήρια του αγώνα.

Αναλυτικά:

«ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου επιστρέφουν στις εξέδρες του Δημοτικού Γυμναστηρίου Νέας Σμύρνης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (12/11, 17.00) στο πλασίο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βasket League. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ (οργανωμένοι σύνδεσμοι), 15 ευρώ (κάτω διάζωμα) και 10 ευρώ (άνω διάζωμα).

H διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Τετάρτη (8/11) μέχρι το Σάββατο (11/11) στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA και στις ώρες 09.00-19.00.
Την Κυριακή (12/11) η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το Δημοτικό Γυμναστήριο, από τις 10.30 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Επισημαίνεται προς όλους τους φιλάθλους ότι είναι απαραίτητη η έγκαιρη προμήθεια των εισιτηρίων, πριν από την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, ώστε να μην υπάρξει αναμονή.

Για την αγορά των εισιτηρίων απαιτείται η παροχή του ΑΜΚΑ και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα