Πασκουάλ: «Κλείσαμε καλά την εβδομάδα»

Πασκουάλ: «Κλείσαμε καλά την εβδομάδα»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Κλείσαμε καλά την εβδομάδα»

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε ειδική αναφορά στο κακό τρίτο δεκάλεπτο της ομάδας, στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ αλλά υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκλεισε την εβδομάδα όπως ήθελε.

Αρχικά ο Καταλανός προπονητής μίλησε για το παιχνίδι λέγοντας ότι «ήταν ένα καλό ματς για εμάς. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, αν και για κάποια λεπτά του πρώτου δεκαλέπτου να μην είχαμε συγκέντρωση. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε στο παιχνίδι και κάναμε μια κακή περίοδο. Όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο επανήλθαμε και κλείσαμε καλά την εβδομάδα με μία νίκη».

Τα χαμένα ριμπάουντ ήταν σημείο αναφορά για τον Πασκουάλ ο οποίος είπε ότι «είναι ένα σημαντικό στοιχείο και πρέπει να βελτιωθούμε σίγουρα σε αυτό. Αναλόγως με ποιον αντίπαλο θα παίζουμε ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Στο πρώτο μάζεψαν έντεκα και μετά άλλα πέντε».

Όσον αφορά τον Προμηθέα εξήγησε ότι «μου άρεσε πολύ ως ομάδα. Έχει καλό ρόστερ, παίζουν πολύ καλά και βγάζουν δύσκολες φάσεις. Βέβαια τους έλειπε ο Ρέλεφορντ που είναι καλός παίκτης. Πιστεύω ότι ένας αντίπαλος υψηλού επιπέδου που θα αγωνιστεί σκληρά φέτος».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν είχε την ευκαιρία να προπονήσει μία ομάδα σε κάθε χώρα του κόσμου, είπε: «Έχω πλέον μεγαλώσει και δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Αισθάνομαι νέος, αλλά όχι για να προπονήσω μία ομάδα σε κάθε χώρα του κόσμου. Σίγουρα θα ήταν πρόκληση και εμπειρία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα