Καστρίτης: «Οι παίκτες μου... μάτωσαν»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Οι παίκτες μου... μάτωσαν»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είχε το παραμικρό παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του.

Η Κύμη πήγε στη Θεσσαλονίκη χωρίς δύο ξένους, απουσίες οι οποίες της στοίχισαν να διεκδικήσει ακόμη πιο έντονα τη νίκη από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Καστρίτης στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε, «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον κ.Παπαθεοδώρου. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο διατηρούσε το προβάδισμα και δικαίως το κέρδισαν γιατί ήταν καλύτεροι σε λεπτομέρειες. Για εμάς ήταν μία δύσκολη αποστολή που έγινε δυσκολότερη αφού χάσαμε τον Ο' Μπράιεν και αφού χάσαμε και τον Τζαμάρι Τρέιλορ για 6-8 εβδομάδες. Είναι βασικοί ψηλοί που μας δίνουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ενέργεια και ριμπάουντ στοιχεία που ίσως μας έλλειψαν.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ήρθαν εδώ να ματώσουν και διεκδίκησαν το καλύτερο. Όλοι έπαιξαν ο ένας για τον άλλον. Αν δουλεύουμε έτσι η χρονιά θα είναι πολύ καλή για εμάς. Ακολουθεί το ματς με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρος στο οποίο θα είμαστε έτοιμοι να το δώσουμε και να το κερδίσουμε.

Ο ΠΑΟΚ από παιχνίδι σε παιχνίδι έχει βελτίωση, είναι προφανές ότι όσο μένουν όλοι μαζί και αγωνίζονται, τόσο καλύτεροι παρουσιάζονται. Εμείς τονίσαμε ότι είναι ομάδα λίγο ευάλωτη στο πνευματικό κομμάτι λόγω των αποτελεσμάτων.

Τακτικά επιλέξαμε ζώνη για να προστατευοτούμε από φάουλ και κούραση, να ποντάρουμε σε πιθανό άγχος του ΠΑΟΚ. Ήταν μία επιλογή που θα χρησιμοποιούσαμε αργά ή γρήγορα στην εξέλιξη του αγώνα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα