Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Ο' Μπράιαν

Gazzetta team
Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Ο' Μπράιαν

bet365

Ο Τζέικ Ο' Μπράιαν υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση έπειτα από το κάταγμα στην αριστερή κνήμη που υπέστη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κύμη

«Ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης Jake O'Brien υπεβλήθη σήμερα το απόγευμα σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, μετά από κάταγμα στην αριστερή κνήμη που υπέστη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Η επέμβαση έγινε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής - Αθλητικών Κακώσεων κ. Παντελή Νικολάου. Ο χρόνος αποκατάστασης του αθλητή υπολογίζεται στους τρεις περίπου μήνες.

Ο τραυματισμός του O'Brien είναι σημαντικό πλήγμα για την ομάδα μας, καθώς εκτός από εξαιρετικός χαρακτήρας, ήταν και ένας αθλητής που το τεχνικό επιτελείο της Κύμης είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του.. Αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή βεβαίως είναι η υγεία του Jake, στον οποίο ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στο παρκέ»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα