Πρέλεβιτς: «Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχρεώσει κατά 50%»

Πρέλεβιτς: «Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχρεώσει κατά 50%»

Gazzetta team
Πρέλεβιτς: «Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχρεώσει κατά 50%»

bet365

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναφέρθηκε στα χρέη του ΠΑΟΚ που έχουν μειωθεί και στο μπάτζετ το οποίο «δεν πρέπει να ξεφύγει για να μη βρεθούμε πάλι σε δύσκολη θέση».

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ στο περιθώριο της παρουσίασης χορηγού.

Προ ημερών η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έξοδο της από τη ρύθμιση των 120 δόσεων της εφορίας, ως συνέχεια και από την έξοδο από το άρθρο 99. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ανέφερε σχετικά, «Η ΚΑΕ δεν κινδυνεύει, υπάρχουν υποχρεώσεις όπως σε όλες τις εταιρίες. Δεν μπορούμε να κάνουμε υπερβολές στο μπάτζετ όμως γιατί θα βρεθούμε πάλι σε δύσκολη θέση. Εκτός αν εμφανιστεί ένας χρηματοδότης» είπε και συνέχισε σχετικά με αυτό το θέμα: «Δεν βλέπω κάποιον επενδυτή. Πριν 7 χρόνια είπαμε θα κάτσουμε 6 μήνες και κάποιος θα εμφανιστεί αλλά δε έγινε τίποτα. Όταν διοικείς τον ΠΑΟΚ, επιλέγεις η θα κανείς την δουλειά σου η θα ψάχνεις το δίκιο σου. Εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει. Δεν μπήκαμε για να ακούσουμε... ευχαριστώ».

Για το που έχουν φτάσει τα χρέη από τότε που ανέλαβε... «Στο 50%. Έχουν προκύψει πράγματα στην ομάδα που δεν τα είχαμε υπολογίσει».

Αναφερόμενος στην αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ ανέφερε πως, «Δημιουργήθηκαν προσδοκίες για κάποιον λόγο που δεν τον καταλαβαίνω. Το μπάτζετ μεγάλωσε για λόγους ανταγωνισμού σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στο επίπεδο μας. Το σκεπτικό της ομάδας έμεινε το ίδιο. Δεν άλλαξε τίποτα».

Για τη διαμάχη μεταξύ FIBA και Euroleague τόνισε, «Δεν βλέπω καλό μέλλον στο μπάσκετ αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δε συμμετέχω στις συζητήσεις για να γνωρίζω σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις όμως θεωρώ ότι θα πρέπει και οι δύο πλευρές να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα