Συνάντηση Πανιωνίου με Ζιάγκο

Κάτια Πετροπούλου
Συνάντηση Πανιωνίου με Ζιάγκο

bet365

Η διοίκηση του Πανιωνίου και ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχουν συνάντηση την Δευτέρα (16/10), για να δουν αν θα συμπορευθούν μαζί στο πρωτάθλημα της Basket League.

Η κατάσταση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν είναι η καλύτερη δυνατή και οι άνθρωποι της θέλουν να επιστρατεύσουν έναν παλιό... γνώριμο στο «τιμόνι» της.

Μετά τις άσχημες εμφανίσεις των «κυανέρυθρων», στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Basket League, ακολούθησε η λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καλαφατάκη και τους συνεργάτες του, αλλά και κάποιους παίκτες, κυρίως ξένους, με τον Χέντερσον να βλέπει πρώτος την πόρτα της εξόδου.

Στον Πανιώνιο βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και αυτός που επιθυμούν από την ομάδα να αναλάβει τα «ηνία» της είναι ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος είναι αγαπητός στην «πλατεία».

Συμφωνία δεν υπήρχε μέχρι στιγμής, καθώς ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται στον Λίβανο και την Αλ Ριάντ, ωστόσο θα έρθει στην Αθήνα, ώστε να συναντηθεί με τους ανθρώπους των «κυανέρυθρων».

Συγκεκριμένα, η συνάντηση μεταξύ διοίκησης και Ζιάγκου θα γίνει την Δευτέρα (16/10) και αν κι εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και καλυφθούν οι απαιτήσεις του 41χρονου τεχνικού, τότε δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και η συνεργασία τους.

Ο Ζιάγκος είχε καθίσει στον πάγκο του Πανιωνίου όταν γράφτηκε η «μαύρη σελίδα» στην ιστορία του συλλόγου με τον υποβιβασμό στην Β' Εθνική το 2015 και βοήθησε την ομάδα να ορθοποδήσει, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2. Με την έλευση Βαρουξάκη, ο Ζιάγκος έφυγε... κακήν κακώς, όπως και όλοι οι παίκτες του ρόστερ - πλην του Μίχαλου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα