Τηλεοπτικό μόνο το Άρης-ΑΕΚ

Gazzetta team
Τηλεοπτικό μόνο το Άρης-ΑΕΚ

bet365

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει τηλεοπτικά μόνο την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ (17:00) από τα ματς του Σαββάτου (14/10) για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Το ματς ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ (17:00, ΕΡΤ1) θα είναι το μόνο παιχνίδι του Σαββάτου που θα έχει τηλεοπτική μετάδοση, αφού ένα τεχνικό κώλυμα δεν θα επιτρέψει να γίνουν τηλεοπτικοί οι αγώνες Προμηθέας - ΓΣΛ Φάρος, Πανιώνιος - Κολοσσός, Ρέθυμνο - Κόροιβος και Τρίκαλα - Λαύριο (14/10, 16:30) για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Λόγω τεχνικού κωλύματος δεν θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την εκπομπή Basket League Show οι αυριανές (14/10) αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής Προμηθέας – Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, Πανιώνιος – Κολοσσός H Hotels, Ρέθυμνο Cretan Kings – Κόροιβος και Τρίκαλα Bc Aries – Λαύριο Megabolt.

Θα μεταδοθεί όπως έχει προγραμματιστεί απ’ ευθείας από την ΕΡΤ1 στις 17:00 η συνάντηση Άρης – ΑΕΚ. Σε όλους του αγώνες θα υπάρχει κάμερα της ΕΡΤ και θα προβληθούν στιγμιότυπα των συναντήσεων στα δελτία ειδήσεων και στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα