Συνεχίζει με... ίδιο συμπαίκτη η ΑΕΚ

Συνεχίζει με... ίδιο συμπαίκτη η ΑΕΚ

Gazzetta team
Συνεχίζει με... ίδιο συμπαίκτη η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με χορηγό της ομάδας που ήταν και την περσινή σεζόν στο... δυναμικό των «κιτρινόμαυρων».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ B.C. και η εταιρία Στεργίου θα συνεχίσουν μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η εταιρία Στεργίου ανέλαβε βασικός χορηγός των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης και της ΑΕΚ B.C. Αcademy – DraganSakota και για 4η συνεχόμενη χρονιά θα πορευτεί μαζί με την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια. Κοινός και διαρκής στόχος η καλλιέργεια της αθλητικής παιδείας και η εμπέδωση του αθλητικού πνεύματος.

Η εταιρεία Στεργίου εδώ και 45 χρόνια δραστηριοποιείται στην αγορά του γλυκού με εξαιρετική επιτυχία. Με την τεράστια εμπειρία της, την άρτια υποδομή της και το εξειδικευμένο της προσωπικό, προτείνει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία ολόφρεσκων προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά.

Tα καταστήματα ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ διαθέτουν μια πλούσια ποικιλία από τούρτες, πάστες, σοκολατάκια και πάνω από όλα γεύσεις, που θα ικανοποιήσουν και τα πιο δύσκολα γούστα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πολλών συνδυασμών για την δημιουργία μιας τούρτας όπως την έχετε ονειρευτεί, με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού που θα ασχοληθεί αποκλειστικά μαζί σας.

Τέλος, τα καταστήματα ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ προτείνουν μια μεγάλη ποικιλία από είδη μπουφέ και μικρά γλυκά που θα συνοδεύσουν με τον καλύτερο τρόπο τη δεξίωση, το cocktail ή κάθε σχετική εκδήλωση και party.

Ελάτε στη γεύση,

Ελάτε στα καταστήματα με ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα