Δεν ξανάγινε: Αμυνα με 4 και ο 5ος ξεχάστηκε στον πάγκο! (vid)

Gazzetta team
Δεν ξανάγινε: Αμυνα με 4 και ο 5ος ξεχάστηκε στον πάγκο! (vid)

bet365

Απίστευτο κι όμως... μπασκετικό! Η ομάδα των Φαρσάλων προσπαθεί να βγάλει την άμυνα κόντρα στον ΑΟ Αγρινίου αλλά δέχεται ένα εύκολο τρίποντο! Ο λόγος; Έπαιζε με 4 παίκτες στο παρκέ!!!

Το... μυθικό περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο στα πλαίσια της αναμέτρησης της Β΄εθνικής ανάμεσα στον γηπεδούχο ΑΟ και τα Φάρσαλα. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου οι Αγρινιώτες εκδήλωσαν επίθεση και τα Φάρσαλα που ήταν μπροστά στο σκορ προσπαθούσαν να βγάλουν άμυνα. Δεν τα κατάφεραν. Δέχτηκαν ένα εύκολο καλάθι και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού έπαιζαν με 4 παίκτες. Ο 5ος μετά το τάιμ άουτ είχε ξεχαστεί στον πάγκο (!!!) και δικαιολογημένα οι συμπαίκτες του που βρίσκονταν στο παρκέ ήταν έξαλλοι προς τον ίδιο, αλλά και τον προπονητή τους όταν μετρήθηκαν και βρέθηκαν λιγότεροι. Δείτε στο video την απίθανη φάση και... γελάστε ελεύθερα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα