Γιανγκ: «Δεν έχω πια φόβο!»

Γιανγκ: «Δεν έχω πια φόβο!»
Ο Πάτρικ Γιανκ ξεκαθάρισε ότι «δεν γίνεται να φοβάσαι να κάνεις αυτό που αγαπάς», τονίζοντας πως δεν νιώθει πια φόβο.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και ο Πάτρικ Γιανγκ εξήγησε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τονίζοντας με νόημα πως θα συνεχίσει να βελτιώνεται ώστε να φτάσει σε top επίπεδο.

«Σίγουρα η άμυνα ήταν κλειδί. Το παιχνίδι ήταν κοντά, αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω στην τρίτη περίοδο. Πιέσαμε πάρα πολύ την Αρμάνι, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε το ριμπάουντ. Και ο δικός μου ρόλος είναι αυτός» εξήγησε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός ότι μέσα σε λίγες, μόλις, μέρες ακολουθεί η αναμέτρηση με την Μπασκόνια στην Ισπανία: «Είναι σημαντικό να προστατεύουμε τους εαυτούς μας. Αυτά τα παιχνίδια έχουν να κάνουν πολύ και με το μυαλό. Έχουμε ένα ταξίδι τώρα και ελπίζω να γυρίσουμε με τη νίκη από την Ισπανία».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική του κατάσταση: «Νιώθω καλά. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχω πια φόβο. Δεν γίνεται να φοβάσαι να κάνεις αυτό που αγαπάς. Πιστεύω πως θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και θα είμαι σε top επίπεδο πριν από το αναμενόμενο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.