Προς... ναυάγιο του Γιάνκοβιτς στον Άρη!

Προς... ναυάγιο του Γιάνκοβιτς στον Άρη!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Προς... ναυάγιο του Γιάνκοβιτς στον Άρη!

bet365

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δεν είναι ικανοποιημένος από τον αγωνιστικό ρόλο του στη Βαλένθια. Η ισπανική ομάδα δίνει τη συγκατάθεσή της ώστε να αγωνιστεί υπό τη μορφή δανεισμού στον Άρη, ωστόσο δεν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή με τους «κίτρινους»

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς. Ο Άρης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα φόργουορντ και γνωρίζει ότι ο τελευταίος δεν είναι ικανοποιημένος από τον αγωνιστικό ρόλο του στη Βαλένθια.

Επί του παρόντος όμως, ο οικονομικός παράγοντας υψώνει εμπόδια καθώς διαπιστώθηκαν αποστάσεις στις συζητήσεις μεταξύ και των τριών εμπλεκομένων πλευρών. Ξεκινώντας από τις προθέσεις της Βαλένθια, το συμβόλαιο με τον Γιάνκοβιτς λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Οι Ισπανοί είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν δανεικό στον β, αλλά δεν καλύπτουν ποσοστό μεγαλύτερο από το 20% από το συμβόλαιό του. Ο δε Άρης κατέθεσε πρόταση στον παίκτη για συμβόλαιο διάρκειας 1½ έτους.

Δεν είναι αρνητικός στην απόκτησή του υπό τη μορφή δανεισμού, αλλά δεν σκοπεύει να καλύψει ποσοστό μεγαλύτερο του 40% του συμβολαίου του. Αυτή η οικονομική διαφορά υφίσταται στις συζητήσεις μεταξύ των τριών πλευρών και σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θεωρείται δύσκολο να ξεπεραστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα