Τρινκιέρι: «Πρέπει να είμαστε... σούπερ έτοιμοι»

Gazzetta team
Τρινκιέρι: «Πρέπει να είμαστε... σούπερ έτοιμοι»
Η Μπάμπεργκ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους «πράσινους» για την 3η αγωνιστική της EuroLeague (26/10, 21:00) και ο προπονητής Αντρέα Τρινκιέρι έκανε ειδική αναφορά στην αλλαγή που έγινε στην ελληνική ομάδα.

«Παίζουμε με τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης. Εχουν γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Θα είναι ένα πολύ ψηλό βουνό το οποίο πρέπει να σκαρφαλώσουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε, όπως τη συμπεριφορά μας και την προσέγγισή μας στο παιχνίδι. Η συγκέντρωσή μας δεν είναι και τόσο καλή στα τελευταία μας» σχολίασε αρχικά ο Αντρέα Τρινκιέρι και συνέχισε:

«Ελπίζω ότι το όνομα και η ιστορία του αντιπάλου να μας κάνουν περισσότερο συνεπείς. Πρόκειται για μια συγκεκριμένη κατάσταση. Εχουν νέο προπονητή, ο οποίος δεν έχει κοουτσάρει ακόμα την ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε σούπερ έτοιμοι! Για άλλη μια φορά πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας και στα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλά»

Από τη πλευρά του, ο Νικολό Μέλι, τόνισε: «Είναι παιχνίδι εντός έδρας, πράγμα που σημαίνει ότι αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στην EuroLeague, πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας. Το συγκεκριμένο ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο για διάφορους λόγους. Από τη μία έχουν νέο προπονητή και όλοι οι παίκτες της ομάδας θα είναι πολύ ενθουσιασμένοι και πολύ συγκεντρωμένοι για να δείξουν στον καινούργιο κόουτς ότι μπορούν να παίξουν. Ομως εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.