Θέλει να φορέσει... κοστούμι στην Αρμάνι!

Αντωνία Σπανού
Θέλει να φορέσει... κοστούμι στην Αρμάνι!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (25/10, 21:00, NS2) και θέλει να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Η Euroleague μπαίνει στην 3η στροφή της με τις ομάδες να έχουν να ανέβουν έναν «Γολγοθά» αυτήν την εβδομάδα καθώς θα παίξουν 2 φορές.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την προβληματική εμφάνιση κόντρα στην Δόξα Λευκάδας και φοράει το ευρωπαϊκό του κουστούμι.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Αρμάνι Μιλάνο και άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι για να κάνουν άλλη μια καλή εμφάνιση και να πάρουν το 2ο θετικό αποτέλεσμα στην Ευρώπη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν άφησε περιθώριο για δικαιολογίες στους παίκτες του και τόνισε ότι η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία και όλοι πρέπει να εμφανίζονται πανέτοιμοι σε κάθε υποχρέωση της ομάδας.

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο με επιστροφή στοιχήματος στη Sportingbet, αν ο Βασίλης Σπανούλης σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους στην αναμέτρηση.

Από την πλευρά τους οι ανανεωμένοι Ιταλοί έρχονται στο Φάληρο χωρίς άγχος, την προηγούμενη αγωνιστική πήραν μεγάλη νίκη κόντρα στην Νταρουσάφακα, και θέλοντας απλά να κάνουν το παιχνίδι τους και να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει πάρα πολύ στην συνέχεια του θεσμού.

Μετρούν 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και η πολύ δυνατή αρχή δίνει κίνητρο στους παίκτες του Ρέπεσα.

Ήξερες ότι:

O Ολυμπιακός έχει κερδίσει τις τελευταίες 4 αναμετρήσεις μεταξύ των 2 ομάδων

Ο Βασίλης Σπανουλης είναι 3ος στην ιστορία της διοργάνωσης με 965 ασίστ και χρειάζεται 12 ακόμα για να πιάσει στην 2η θέση τον Θοδωρή Παπαλουκά που μετρά 977

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου χρειάζεται 4 ριμπάουντ για να φτάσει τα 100 στην διοργάνωση.

Ο Κώστας Παπανικολάου χρειάζεται 2 τρίποντα για να φτάσει και εκείνος τα 100

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων τα τελευταία 18 παιχνίδια στην Euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.