«Είναι μια πολύ σπουδαία ιδέα»

ΜΑΪΚ ΤΖΕΪΜΣ ΚΑΙ ΕΡΙΚ ΓΚΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟ NBA JUNIOR LEAGUE

«Είναι μια πολύ σπουδαία ιδέα»

«Είναι μια πολύ σπουδαία ιδέα»

Στην εκδήλωση για το ΝΒΑ Junior League βρέθηκε ο πρεσβευτής του ΝΒΑ στην Ευρώπη Ευθύμης Ρεντζιάς, όπως επίσης και οι δύο παίκτες των «αιωνίων».

Ο πάλαι ποτέ σέντερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς δήλωσε όσον αφορά το ΝΒΑ Junior League ότι «μακάρι να ήταν δική μου ιδέα αλλά ήταν του ΝΒΑ! Εγώ ως πρεσβευτής της λίγκας έφερα τους δύο συλλόγους σε επικοινωνία. Σκοπός του προγράμματος είναι τα παιδιά να καταλάβουν το μπάσκετ και τις αξίες του αθλήματος. Για τα επόμενα χρόνια το πρόγραμμα θα το τρέχουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και μακάρι στο μέλλον να συμμετέχουν και άλλοι σύλλογοι».

Ο Μάικ Τζέιμς τόνισε με τη σειρά του: «Το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι μία πολύ ωραία ιδέα. Μακάρι τα παιδιά να το διασκεδάσουν. Αν θα ήμουν προπονητής, θα τους έλεγα να το διασκεδάσουν και να νικήσουν. Μακάρι να ήμουν και εγώ στην ηλικία τους και να έπαιζα».

Τέλος ο Έρικ Γκριν, είπε: «Είναι πράγματι μία πολύ σπουδαία ιδέα, που βοηθά το μπάσκετ να αναπτυχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι πολύ διασκεδαστικό να συμμετέχεις σε τέτοιες διοργανώσεις και ποιος ξέρει; Ίσως κάποιο παιδί να καταλήξει μία μέρα στο ΝΒΑ, με σκληρή και καθημερινή δουλειά».

 

Best of internet