Μαρκόπουλος: «Αντέξαμε στην πίεση»

Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ NICK GALIS HALL

Μαρκόπουλος: «Αντέξαμε στην πίεση»

Ο ΠΑΟΚ ήταν θριαμβευτής στο ντέρμπι με τον Άρη και ο Σούλης Μαρκόπουλος εξήγησε ότι οι παίκτες του άντεξαν στην πίεση που δημιούργησε ο κόσμος των γηπεδούχων.  

Μαρκόπουλος: «Αντέξαμε στην πίεση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε αρχικά: «Συγχαρητήρια για την μεγάλη εμφάνιση, όχι από άποψη θεάματος αλλά στο ότι άντεξαν στην πίεση που δημιουργούσε η κερκίδα του Άρη, που ήταν καταπληκτική. Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά, που μπορούν οι φίλαθλοι του Άρη και δημιουργούν τέτοια κατάσταση». 

Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Ελπίζουμε όλα τα γήπεδα να γεμίζουν έτσι. Οι παίκτες θέλουν να έχουν γεμάτα γήπεδα. Συγχαρητήρια που άντεξαν. Δεν είχαν ξαναπαίξει σε ντέρμπι και σίγουρα είχαμε αρκετά προβλήματα, απέναντι στον Άρη που έχει καλό ρόστερ. υπήρχε μεγάλο στρεσάρισμα, ο Άρης δεν ήταν εύστοχος, ούτε εμείς στις βολέ,ς αλλά έγιναν πολύ δυνατές μάχες και αυτό δείχνει πόσο ήθελε ο κάθε παίκτης να συμμετάσχει στη νίκη…» 

Ο Μαρκόπουλος ρωτήθηκε για τις άστοχες βολές, εξηγώντας ότι: «ήταν η πίεση δεν είναι άστοχοι οι παίκτες, δεν δικαιολογείται όμως...». Τέλος, για το γεγονός ότι χρεώθηκε με τεχνική ποινή τόνισε: «Πιστεύω ότι έγινε κάποιο λάθος από την γραμματεία, υπήρχε ασυνεννοησία από την γραμματεία».

Best of internet