Κωνσταντινίδης: «Ολοκληρωτική κατάρρευση»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟ

Κωνσταντινίδης: «Ολοκληρωτική κατάρρευση»

Κωνσταντινίδης: «Ολοκληρωτική κατάρρευση»

Ο Τόνι Κωνσταντινίδης απόρησε μετά τη λήξη του ματς με την εικόνα των παικτών του στο τελευταίο δεκάλεπτο. 

Το Ρέθυμνο μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου διεκδικούσε τη νίκη, ωστόσο ο Απόλλωνας στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέβασε την απόδοσή του με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Τόνι Κωνσταντινίδης ανέφερε μετά το ματς:, «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη δίκαιη νίκη που πέτυχε και θέλω να ευχηθώ από καρδιάς ότι καλύτερο στην ομάδα αλλά και στον φίλο μου τον Κώστα Μέξα. Σε ότι αφορά στο παιχνίδι εμείς  καταστρέψαμε την εικόνα πoυ δείξαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος με τον Κολοσσό και τον Άρη. Υπήρχε μια ολοκληρωτική κατάρρευση από ένα σημείο και μετά στο σημερινό παιχνίδι. Είμαι πολύ θυμωμένος  αυτό που είδα γιατί δεν αρμόζει σε μια ομάδα που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος μια τέτοια εικόνα.

Από ένα σημείο και μετά ήταν απαράδεκτο και θα πρέπει γυρίζοντας στο Ρέθυμνο να το συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις ενόψει της συνέχειας εάν θέλουμε να φτάσουμε στους στόχους μας.

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που τα συναισθήματα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Κερδίσαμε τον Άρη γιατί ήταν άστοχος από το τρίποντο και σήμερα χάσαμε γιατί ο Απόλλων ήταν εύστοχος από τα τρίποντα στο δεύτερο μέρος. Και επειδή στο μπάσκετ τίποτα δεν είναι τυχαίο, τα σουτ που δώσαμε στον Απόλλωνα στο δεύτερο μέρος ήταν σχεδόν όλα πολύ καλά σουτ και από λάθος αντιδράσεις της άμυνας μας. Καλινόσκι και Βεργίνης είχαν άσχημα ποσοστά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και ουσιαστικά ξέσπασαν επάνω μας.

Επαναλαμβάνω ότι η νίκη του Απόλλωνα ήταν δίκαιη και σε καμία περίπτωση δεν την μειώνουμε καθώς το μπάσκετ είναι άθλημα που κρίνεται στα λάθη».

Ο Χάρης Γιαννόπουλος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του...  «Παίξαμε ένα κακό παιχνίδι στα τελευταία 15 λεπτά, μια εικόνα που δεν αντιστοιχεί σε ότι έχετε δει και στη δουλειά που έχουμε και να επανέλθουμε εκεί που ήμασταν στους δύο πρώτους αγώνες ωστε να κερδίσουμε το επόμενο εντός έδρας ματς το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Best of internet