Σφαιρόπουλος: «Όποιος παίκτης δεν είναι έτοιμος, θα έχει πρόβλημα»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: «Όποιος παίκτης δεν είναι έτοιμος, θα έχει πρόβλημα»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ευχαριστημένος μόνο από τη νίκη και την αντίδραση στο τέλος, ενώ τόνισε πως κάποιοι παίκτες του δεν ήταν πνευματικά έτοιμοι.

Σφαιρόπουλος: «Όποιος παίκτης δεν είναι έτοιμος, θα έχει πρόβλημα»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Λευκάδα τόνισε πως αρκετοί παίκτες του δεν ήταν αυτοί που έπρεπε και στη συνέχεια δε θα έχουν τέτοιο δικαίωμα για κάτι τέτοιο διότι θα υπάρξει πρόβλημα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε αναλυτικά, «Ξέραμε πως η Λευκάδα είναι μία επιθετική ομάδα. Απέδειξε πως μπορεί να νικήσει και ομάδες με μεγαλύτερο όνομα από εκείνη, όπως έγινε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παίζει δίχως φόβο και έχει πάντα έξτρα κίνητρο. Ήμασταν αρκετά καλοί στην επίθεση, αλλά στην άμυνα είχαμε πρόβλημα και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει. Ήταν κομβικό σημείο το +16 που προηγηθήκαμε στο 30'. Νομίζαμε πως το ματς τέλειωσε. Η Λευκάδα δεν τα παράτησε, πίστεψε στην νίκη και γύρισε το ματς βάζοντας μεγάλα και τυχερά σουτ. Στο τέλος το ματς ήταν ντέρμπι. Είχαμε καθαρό μυαλό γυρίζοντας καλά την μπάλα και βρήκαμε τον ελεύθερο παίκτη ώστε να βάλουμε δύο τρίποντα. Πολλά συγχαρητήρια στην Δόξα, στην προσπάθεια της, εύχομαι να μείνει στην κατηγορία. Δεν υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα. Παίζουμε πολλά ματς, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. Όποιος παίκτης δεν είναι έτοιμος θα έχει πρόβλημα. Έτσι είναι το πρόγραμμα, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Δεν υπάρχει το... κάνεις δύο ματς καλά και μετά χαλαρώνουμε. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος».

Best of internet