Μαρκόπουλος: «Υπερενθουσιαστήκαμε δυστυχώς στο +5»

Μαρκόπουλος: «Υπερενθουσιαστήκαμε δυστυχώς στο +5»
Ο Χάρης Μαρκόπουλος ανέλυσε το ματς της Δόξας με τον Ολυμπιακό και μίλησε για υπερενθουσιασμό στο τελευταίο λεπτό.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος ανέφερε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, «Τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια. Ηρεμήσαμε το παιχνίδι από το τέλος της τρίτης περιόδου, αγχώσαμε τον Ολυμπιακό και είχαμε το μομέντουμ. Αν δεν είχαμε υπερενθουσιαστεί όταν πήγαμε στο +5, ίσως να είχαμε άλλο αποτέλεσμα. Έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν ξέρω αν παίζαμε 100 φορές με τον Ολυμπιακό αν θα είχαμε τέτοια ευκαιρία να κερδίσουμε ξανά. Εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βάλαμε 94 πόντους απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης κι αυτό είναι σίγουρα παράσημο. Θα πρέπει να δούμε κάποια λάθη που κάναμε για τη συνέχεια, καθώς έχουμε ακόμη κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας χρησιμοποιώντας τα πρώτα ματς της σεζόν σαν φιλικά».

Για την διαχείριση του αγώνα: «Κάθε αγώνα, είτε νικάς, είτε χάνεις πρέπει να κάνεις διαχείριση σε αυτά τα δεδομένα. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε, να συγκεντρωθούμε και να φτάσουμε στον στόχο μας».

Για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Κόροιβο: «Ήδη έγινε μία προσθήκη, ο Ψαθάς ήρθε στην ομάδα και έπαιξε. Θα κάνουμε ακόμη μία και ελπίζουμε να γίνει μέχρι τον επόμενο αγώνα, όχι για τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Δεν συμφωνώ για ομάδες με ίδιους στόχους, το πρωτάθλημα είναι ρευστό, ξέρουμε ότι ξεκινάμε πίσω από τις άλλες ομάδες και θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να δούμε που θα καταλήξουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα