Κολοσσός - Προμηθέας 76-59

Gazzetta team
Κολοσσός - Προμηθέας 76-59

bet365

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ επέστρεψε και οδήγησε τον Κολοσσό Ρόδου στην πρώτη του νίκη (76-59 τον Προμηθέα) στην φετινή Basket League.


Ο Κολοσσός Ρόδου κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του νίκη απέναντι στον Προμηθέα. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη ήταν καλύτερη στην τρίτη περίοδο και πήρε μικρή διαφορά που κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Το παιχνίδι ήταν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και ο Κολοσσός Ρόδου δεν ήθελε να μείνει χωρίς νίκη. Με τον Τρέβορ Ρέλεφορντ να είναι επιστρέφει στην ομάδα οι Ροδίτες παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και παίζοντας καλή άμυνα κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ αποκτήθηκε μέσα στη βδομάδα και στο πρώτο του παιχνίδι μετά την επιστροφή του έμεινε στο παρκέ για 28:09 και πραγματοποιώντας καλύτερο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε 20 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ, έκλεψε 3 φορές, έδωσε 6 ασίστ και έκανε 3 λάθη. Ωστόσο,

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Ρασάντ Άντερσον σε 10:27 είχε 2 λάθη, 0/3 δίποντα και 0/1 τρίποντα.

ΣΗΜΕΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ: Στα μέσα της δεύτερης περιόδου οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες. Σε εκείνο το σημείο ο Κολοσσός έτρεξε επιμέρους σκορ 12-2 (56-46). Ανέβασε τη διαφορά στους 10 και δεν επέτρεψε στον Προμηθέα να πλησιάζει ξανά.

ΑΦΑΝΗΣ «ΗΡΩΑΣ»: Ο Λάνγκστον Χολ έκανε εξαιρετική δουλειά στο παρκέ και... μίλησε στα κρίσιμα σημεία. Σε 23:18 πέτυχε 12 πόντου, μάζεψε 7 ριμπάουντ, έκλεψε 3 φορές κι έδωσε 2 ασίστ.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Ο Κολοσσός το ότι είδε τον Ρέλεφορντ ν' αποχωρεί από το παρκέ με τραυματισμό κι ο Προμηθέας το κενό διάστημα στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 39-38, 61-49, 76-59

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα