Το ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο ξεχωρίζει!

Αντωνία Σπανού
Το ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο ξεχωρίζει!
Όλα τα βλέμματα της αγωνιστική της Basket League στρέφονται στην Θεσσαλονίκη και το ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ.

Η Basket League επιστρέφει και η αγωνιστική έχει ντέρμπι. Άρης και ΠΑΟΚ μόλις στην 3η αγωνιστική βρίσκονται αντιμέτωποι σε ένα παιχνίδι που εκτός από βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει πάντα παραπάνω σημασία.

Ο Άρης προέρχεται από την ευρωπαϊκή νίκη για την 1η αγωνιστική του Champions League και μετά από πολύ καιρό ο Δημήτρης Πρίφτης μπορεί να υπολογίζει όλο του το ρόστερ.

Οι «κίτρινοι» μετά την ήττα από το Ρέθυμνο δεν θέλουν άλλες απώλειες και με τον κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά το «Nick Galis Hall» θέλει μια μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν παραδοσιακό αντίπαλο.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, έδωσε μια μεγάλη «μάχη» κόντρα στην Ρόσα Ράντομ, και μετά από δυόμιση ώρες παιχνίδι έχασε τελικά.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλος θέλει να ανασυνταχθεί και να βρεθεί στο Αλεξάνδρειο, ώστε να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι.

Εκτός για τον ΠΑΟΚ παραμένει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Οι δύο «αιώνιοι» μετά από μια απαιτητική εβδομάδα, και μια ακόμα πιο δύσκολη να έρχεται αφού την επόμενη έχουν να δώσουν 2 ευρωπαϊκά παιχνίδια, θέλουν να ανασυνταχθούν, να μαζέψουν τις δυνάμεις τους και να παρουσιαστούν σοβαροί.

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Λευκάδα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, με την σκέψη να δοθεί χρόνος ξεκούρασης στον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη, αν τελικά δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό ο Μιλουτίνοφ.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους, μετά το εξαντλητικό παιχνίδι στην Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ και υποδέχονται τον Κόροιβο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Απόλλων Πάτρας υποδέχεται το... πρωτοπόρο Ρέθυμνο, που μέχρι τώρα εντυπωσιάζει με την απόδοση του.

Οι Κρητικοί θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τους.

Η ομάδα των Τρικάλων ταξιδεύει για το Λαύριο, όπου οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε ένα παιχνίδι που και οι δύο θέλουν να «καθαρίσουν».

Η ΑΕΚ μετά την εξαιρετική ευρωπαϊκή εμφάνιση επιστρέφει και εκείνη στις εγχώριες διοργανώσει και θα αντιμετωπίσει την Κύμη, θέλοντας να συνεχίσει τις δυνατές εμφανίσεις της.

Τέλος, ο Κολοσσός Ρόδου θέλει να διαγράψει το αρνητικό ξεκίνημα και θέλει κόντρα στον Προμηθέα να πάρει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒ 22/10 16:00 NS1 HD

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. CARNA - ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS ΣΑΒ 22/10 17:00 NS2 HD Λ.π.Λ.

ΛΑΥΡΙΟ DHI - ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES ΣΑΒ 22/10 17:00 NS2 HD Λ.π.Λ.

ΚΥΜΗ SEAJETS - ΑΕΚ ΣΑΒ 22/10 17:00 NS2 HD Λ.π.Λ.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΑΒ 22/10 17:00 NS2 HD Λ.π.Λ.

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ ΣΑΒ 22/10 19:15 NS3 HD

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS‏ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΚΥΡ 23/10 17:00 NS3 HD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα