Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα»

Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα»

Γιώργος Κούβαρης
Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα»
Ο Δημήτρης Ιτούδης είπε μετά το τέλος του αγώνα ότι οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι και εξήγησε ότι αυτό το ματς θα είναι ένα μάθημα για την ομάδα του.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη, όπως επίσης και για τους φίλους μας που ήρθαν και μας συμπαραστάθηκαν. Είναι η δεύτερη νίκη μας σε έναν μαραθώνιο 30 αγώνων. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μια φιλόδοξη ομάδα που θέλει να φτάσει στο Final 4. Εμείς είμασταν καλύτεροι σε κάποιους τομείς όπως στις αποστάσεις, στο να κυκλοφορούμε καλά τη μπάλα, στα σουτ ωστόσο κάναμε κάποια αβίαστα λάθη» εξήγησε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και συνέχισε:

«Τελικά βρήκαμε έναν τρόπο για να φτάσουμε στη νίκη και αυτό το ματς είναι ένα καλό μάθημα για μας. Εχουμε 15 αντιπάλους με κίνητρο. Και εμείς πρέπει να βρούμε τα ίδια κίνητρα και την ίδια αποφασιστικότητα. Σήμερα είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά όπως είπα ήταν ένα καλό μάθημα. Ηταν μια καλή νίκη στον μαραθώνιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.