Μαρκόπουλος: «Με όλες μας τις δυνάμεις στο ντέρμπι»

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΊΤΗΣ

Μαρκόπουλος: «Με όλες μας τις δυνάμεις στο ντέρμπι»

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη στο «Nick Galis Hall» και όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, χρειάζεται ισορροπία και καλές επιλογές στην επίθεση.

Μαρκόπουλος: «Με όλες μας τις δυνάμεις στο ντέρμπι»

Μπορεί ο χρόνος προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Αρη να είναι λιγοστός από τη στιγμή που η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε λίγο μετά της μεσάνυχτα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο άπαντες στην ομάδα πιστεύουν πολύ στη νίκη.

«Είναι ένα κλασικό παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, που μπορεί να είναι διαφορετικό από ότι τα άλλα χρόνια, αλλά παραμένει πολύ σημαντικό για τις δύο ομάδες. Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, έχουμε ωστόσο ήδη μπει στη διαδικασία των Ευρωπαϊκών αγώνων και πάμε για να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολο έδρα και πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό τον αγώνα» δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος δεν υπολογίζει στον Βαγγέλη Μαργαρίτη και μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Είναι απαραίτητο αυτό για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε μέσα κι έξω από το παιχνίδι. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Άρη να τρέξει γιατί είναι μία ομάδα που πιέζει και τρέχει πολύ. Πρέπει να έχουμε ισορροπία και πολύ καλές επιλογές στην επίθεση, ώστε να μπορέσουμε να διαβάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αμυνθεί ο αντίπαλος και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, αλλά και να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε».

 

Best of internet