Τσαλδάρης: «Να είμαστε ευχαριστημένοι»

Τσαλδάρης: «Να είμαστε ευχαριστημένοι»
Ο Δημήτρης Τσαλδάρης αναγνωρίζει τη δυσκολία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και το μόνο που ζητά είναι να φανούν ανταγωνιστικοί.

Το blog του Δημήτρη Τσαλδάρη όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης αναφέρει...

«Καλησπέρα σε όλους, 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχουμε δύσκολη αποστολή. Μετά το ματς με τον Προμηθέα, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, έχουμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό.

Είναι κατανοητό σε όλους πόσο δύσκολο έργο έχουμε μπροστά μας και λόγω του ονόματος του αντιπάλου αλλά και του αγωνιστικού προσώπου που έχει δείξει στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και Εφές. Από το παιχνίδι αυτό, εμείς θα πρέπει ότι και να γίνει να βγούμε κερδισμένοι και να δούμε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε στην πίεση και το επίπεδο του αντιπάλου.

Σίγουρα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όσο πιο πολύ γίνεται και στο τέλος του αγώνα να είμαστε ευχαριστημένοι με τους εαυτούς μας.

Ο αγώνας αυτός θα είναι όμως και για τον κόσμο μας μία γιορτή, γιατί θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την ομάδα του Ολυμπιακού. Τα εισιτήρια αποδείχθηκαν πολύ λίγα για ένα ματς σας κι αυτό. Το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο από κόσμο και εύχομαι στο τέλος να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι και να έχουν αγαπήσει περισσότερο το μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα