Πρόστιμο σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ
Ολυμπιακός και ΑΕΚ τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και Λαύριο αντίστοιχα.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να πληρώσουν το ποσό των 3.200 ευρώ, ενώ στην απόφαση γίνεται λόγος για σφάλμα των διαιτητών που δεν έκαναν έγγραφη σύσταση (εφαρμογή του άρθρου 27), όταν ακούγονταν υβριστικά συνθήματα.

Με 1.800 ευρώ πρόστιμο τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής και την ΚΑΕ ΑΕΚ, για χρήση καπνογόνων κατά τη διάρκεια του ματς με το Λαύριο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για παράπτωμα που δε χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη φυσικά πρόσωπα για τα οποία όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν ως όφειλαν το άρθρο 27), πρόστιμο 1.400,00€ και β) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση κροτίδων και πυρσών) πρόστιμο 1.800,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 17-10-2016.

Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΚΑΕ για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων) πρόστιμο 1.800,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΛΑΥΡΙΟ της 15-10-2016».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα