«Σα συναυλία του Jay Z!»

Gazzetta team
«Σα συναυλία του Jay Z!»

bet365

Ο Μάικλ Τζένκινς μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (21/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως ετοιμάζεται, ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι.

Αναλυτικά το blog του άσου του Άρη στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σε όλους σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Εγώ προσπαθώ να επιστρέψω υγιής. Θα κάνω ότι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα μου. Μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερα. Αυτή την στιγμή νιώθω καλά, προπονούμαι και κάνω ότι μπορώ για να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ξέρω ό,τι η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλο ντέρμπι… Μια μεγάλη μάχη. Όλοι στην πόλη είναι ενθουσιασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι εκπληκτική. Έμαθα πως μόλις δύο μέρες αφότου τα εισιτήρια βγήκαν στην αγορά έγινε Sold Out. Αυτό είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι σα συναυλία του Jay Z! Απίστευτο! Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε τέτοια συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας.

Από κει και πέρα, κάνοντας ένα φλας μπακ στην εβδομάδα που πέρασε, ήταν περίεργο και δύσκολο να βλέπω το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μας από την τηλεόραση γιατί ήθελα πολύ να είμαι εκεί. Το να μην είμαι εκεί να παλεύω με τους συμπαίκτες μου ήταν πραγματικά σκληρό.

Κατά τα άλλα δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο γιατί είχα συνεχώς θεραπείες. Το νέο είναι ότι ήρθε η γυναίκα μου από τις ΗΠΑ, αλλά ακόμη δεν της έχω δείξει την πόλη γιατί δεν έχει συνέλθει από το Jet Lag. Είναι όμως ενθουσιασμένη που είναι εδώ, όπως είμαι και εγώ ενθουσιασμένος που ήρθε! Το σίγουρος είναι πως θα έρθει να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα