Ανατροπή με Πασκουάλ, έρχεται Αθήνα!

Ανατροπή με Πασκουάλ, έρχεται Αθήνα!

Αντώνης Καλκαβούρας
Ανατροπή με Πασκουάλ, έρχεται Αθήνα!

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να το πάρει πάνω του και μετά τις αλλεπάλληλες αρνήσεις δείχνει διατεθειμένος να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Πασκουάλ!

Οι εξελίξεις στις τάξεις των «πρασίνων» δεν σταματούν να τρέχουν! Τα δεδομένα αλλάζουν από τη μία ώρα στην άλλη, αλλά απ' ότι φαίνεται το θέμα του προπονητή έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία!

Αν και το απόγευμα της Τετάρτης (19/10) είχε «χαλάσει» του Τσάβι Πασκουάλ (και μάλιστα οριστικά οπως έλεγαν από τον Παναθηναϊκό), πριν συμπληρωθούν καλά-καλά 24 ώρες, επανήλθε... δυναμικά στο προσκήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του Καταλανού προπονητή και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Ζόραν Σάβιτς, βρέθηκε στην Αθήνα και είχε ολιγόλεπτο «τετ α τετ» με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΚΑΕ, Μάνο Παπαδόπουλο. Μάλιστα στην Αθήνα αναμένεται άμεσα και ο ίδιος ο Πασκουάλ, προκειμένου να συναντηθούν με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Superfoods, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μετά τα συνεχόμενα «όχι» από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον Δημήτρη Πρίφτη, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ το... πήρε πάνω του και αποφάσισε ότι πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη! Γι' αυτόν τον λόγο επικοινώνησε και πάλι με τον Σέρβο ατζέντη του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Στην πρώτη τους επαφή, Ο Πασκουάλ, αν και είχε και τις δεύτερες σκέψεις του (λόγω των πολλών αλλαγών προπονητή που έχουν κάνει οι "πράσινοι" την τελευταία τετραετία), δήλωσε διατεθειμένος να αναλάβει τη δουλειά αν ικανοποιούνταν πλήρως οι όροι που έθεσε. Δηλαδή τριετές συμβόλαιο και υψηλότατη ετήσια αμοιβή...

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις, με το κλίμα να έχει αντιστραφεί τελείως και τον Πασκουάλ να πλησιάζει στον πάγκο του Παναθηναϊκού! Και η ανάγκη απόκτησης προπονητή είναι άμεση αφού ακολουθούν δύο σημαντικά παιχνίδια για την Ευρωλίγκα με Μπάμπεργκ (εκτός) και Ερυθρό Αστέρα (εντός) σε διάστημα τριών ημερών!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα