Νίκολς: «Πάμε για πόλεμο»

Νίκολς: «Πάμε για πόλεμο»

Γιώργος Κούβαρης
Νίκολς: «Πάμε για πόλεμο»

bet365

Ο Ντιμίτρις Νίκολς εξήγησε ότι οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να επηρεαστούν από τις συνεχόμενες αλλαγές, ενώ ο Γιώργος Βόβορας περιμένει... αντίδραση.

Για τη Μόσχα αναχώρησε η αποστολή των «πρασίνων» όπου το βράδυ της Παρασκευής (21/10, 20:00) καλείται να βγάλει σε πέρας την πιο δύσκολη -ίσως- αποστολή στην πρώτη φάση της EuroLeague.

Ο Ντιμίτρις Νίκολς δήλωσε ότι «ότι οι αλλαγές που έγιναν δεν θα μας επηρεάσουν. Θα πάμε στη Μόσχα για να πολεμήσουμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη», ενώ για τον ίδιο που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, είπε:

«Νιώθω καλά, δεν με απασχολεί που επιστρέφω στη Μόσχα. Με απασχολεί να παίξω καλά και να βγάλουμε στο παιχνίδι όσα κάναμε στην προπόνηση. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στα ριμπάουντ και να παίξουμε δυνατά για 40 λεπτά, να παίξουμε έξυπνα. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια σπουδαία ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Ο Γιώργος Βόβορας που θα οδηγήσει την ομάδα από τον πάγκο μαζί με τους Διαμαντή Παναγιωτόπουλο και Νίκο Παππά, είπε με τη σειρά του: «Σίγουρα είναι ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία ομάδα που βρίσκεται χρόνια μαζί. Επιθετικά, είναι η καλύτερα ομάδα της Euroleague, οπότε θα παίξει μεγάλο ρόλο η αμυντική μας προσέγγιση».

Και κατέληξε: «Στα τελευταία δύο παιχνίδια είχαμε μεγάλο πρόβλημα στα ριμπάουντ και πρέπει να δείξουμε βελτίωση σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να ελέγξεις αυτό τον τομέα, για να έχεις τύχη. Περιμένουμε να αντιδράσουν τα παιδιά. Είναι πολύ καλοί παίκτες όλοι, έχουν πάιξει σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και πιστεύω πως θα υπάρξει αντίδραση, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα