«Όχι» από Άρη και Πρίφτη σε ΠΑΟ!

«Όχι» από Άρη και Πρίφτη σε ΠΑΟ!

Αντώνης Καλκαβούρας
«Όχι» από Άρη και Πρίφτη σε ΠΑΟ!

bet365

Μετά την αρχική άρνηση του Τσάβι Πασκουάλ, οι «πράσινοι» χτύπησαν την πόρτα τόσο του Άρη όσο και του Δημήτρη Πρίφτη, ωστόσο εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Ο χρόνος πιέζει και οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τελική ευθεία όσον αφορά τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά οι υπέρογκες απαιτήσεις του Ισπανού τεχνικού φάνηκε αρχικά να οδηγούν σε «ναυάγιο» τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών...

Πολύ ψηλά βρίσκονταν και το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη, ένας προπονητής που έχει κάτσει ξανά στον πάγκο του Παναθηναϊκού Superfoods και πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2013-14, στο πλευρό του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» εκτιμάει τον 48χρονο προπονητή και το έργο που έχει δείξει και γι' αυτόν τον λόγο ήθελε να τον δει στη άκρη του «πράσινου» πάγκου. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η πλευρά του Παναθηναϊκού ήρθε σε επικοινωνία τόσο με τον Άρη όσο και με το περιβάλλον του προπονητή ωστόσο εισέπραξε αρνητική απάντηση!

Ούτε η διοίκηση του Άρη είναι διατεθειμένη να δώσει τον πετυχημένο της προπονητή, αλλά ούτε και ο τεχνικός της ομάδας ήθελε να την αφήσει μεσούσης της σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι η ανεύρεση προπονητή συνεχίζεται, με τα ονόματα των Λούκα Μπάνκι (πρωτίστως) και Βενσάν Κολέ να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» είχαν στραφεί πρώτα στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όπως είχε γράψει και το gazzetta.gr και στη συνέχεια χτύπησαν την πόρτα του Δημήτρη Πρίφτη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα