Στο ΣΕΦ θέλει... σωστό ποδαρικό!

Αντωνία Σπανού
Στο ΣΕΦ θέλει... σωστό ποδαρικό!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εφές στο Φάληρο (20/10, 19:45, ΕΡΤ1) και θέλει να ξεχάσει την ήττα της πρεμιέρας και να κάνει την πρώτη του νίκη στην ανανεωμένη Euroleague.

Η ψυχολογία είναι στο καλύτερο επίπεδο και ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Εφές του Περάσοβιτς (20/10, 19:45, ΕΡΤ1).

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Basekt League, στρέφει την προσοχή της στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι και θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα της πρεμιέρας στην Μαδρίτη και μπροστά στο κοινό τους να κάνουν μια εμφάνιση που θα φέρει θετικό αποτέλεσμα.

Η Εφές από την πλευρά της έχει πλέον νέο προπονητή και ανανεωμένο στιλ παιχνιδιού.

Το έδειξε άλλωστε και στα φιλικά προετοιμασίας και ειδικά κόντρα σε αυτό με τον Ολυμπιακό ότι είναι ικανή να κάνει την ζημιά σε οποιανδήποτε αντίπαλο.

Οι «μάχες» στην Ευρώπη πλέον είναι πολλές και θέλει την απόλυτη συγκέντρωση για να πάρεις θετικό αποτέλεσμα.

Ήξερες ότι...

Ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει την Εφές για μια θέση στο Final 4 το 2013. Στο 5ο παιχνίδι που κρινόντουσαν όλα η τούρκικη ομάδα πήρε προβάδισμα με 15 πόντους, αλλά οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν νίκησαν και τελικά κατέκτησαν και το τρόπαιο.

Ο Ντάνιελ Χάκετ έκανε ατομικό ρεκόρ πόντων (19) την περασμένη σεζόν στον αγώνα του ΣΕΦ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου χρειάζεται 4 ριμπάουντ για να φτάσει τα 100.

Ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζεται, μόλις, 4 πόντους για να γίνει ο 2ος στην ιστορία του θεσμού που φτάνει τους 3000 πόντους, πίσω μόνο από τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο Κώστας Παπανικολάου χρειάζεται 2 τρίποντα για να φτάσει τα 100.

Ο Οσμάν έχει πετύχει διψήφιους πόντους στα τελευταία 6 παιχνίδια της Euroleague.

O Ντάνστον ήταν στην 5η θέση την περασμένη σεζόν με 1,08 τάπες ανά παιχνίδι.