Φώτσης: «Πρέπει να αντιδράσουμε»

Φώτσης: «Πρέπει να αντιδράσουμε»
Ο Αντώνης Φώτσης αναφέρθηκε στην αντίδραση που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μόσχα ενώ ο Γιώργος Βόβορας αναφέρθηκε στον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague, λίγα 24ωρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη από την τεχνική ηγεσία ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η αναζήτηση του κόουτς που θα διαδεχθεί τον 52άχρονο προπονητή.

«Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Στα τελευταία παιχνίδια δεν παίξαμε καλά και πρέπει να αντιδράσουμε», δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης στο euroleague.net ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Ευρώπης και κατέληξε λέγοντας πως: «Πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος του αγώνα».

Από μέρους του, ο Γιώργος Βόβορας, οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, είπε: «Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς. Ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού είναι στοιχεία που θα πρέπει να προσέξουμε», δήλωσε ο άλλοτε συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη και συμπλήρωσε: «Η ομάδα προέρχεται από μια πολύ κακή εμφάνιση και θα πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».