«Σέρβοι, μην πάτε στην Τουρκία!»

«Σέρβοι, μην πάτε στην Τουρκία!»

«Σέρβοι, μην πάτε στην Τουρκία!»
Ο Ερυθρός Αστέρας επιστρέφει στο Abdi Ipekci για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ και οι Σέρβοι ζήτησαν από τους οπαδούς τους να μην ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη λόγω της δολοφονίας του Μάρκο Ίβκοβιτς!

Η προ διετίας δολοφονία του 25άχρονου οπαδού του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Ίβκοβιτς, έξω από το Abdi Ipekci και ό,τι ακολούθησε από την πλευρά των οπαδών της Γαλατάσαραϊ συγκλόνισαν!

Πρόσφατα, άλλωστε, ένας οπαδός της «τσιμ-μπομ» βεβήλωσε τον τάφο του άτυχου Σέρβου, ποζάροντας με κασκόλ της Γαλατά πάνω από το μνήμα του στο Βελιγράδι και ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία στο Twitter, γράφοντας: «Είμαστε παντού!».

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς επιστρέφει αυτή την εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ (21/10, 20:00) και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» ζήτησε από τους οπαδούς της να μην ταξιδέψουν στην Τουρκία, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ένταση.

«Με αφορμή ό,τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν και τη δολοφονία του οπαδού της ομάδας μας, Μάρκο Ίβκοβιτς, ο Ερυθρός Αστέρας ζητάει από τους φιλάθλους του να μην ταξιδέψουν στην Τουρκία για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ και να μην προσπαθήσουν να μπουν στο γήπεδο! Η ομάδα μας δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά τους κατά την παραμονή τους στην Κωνσταντινούπολη» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.