Εξετάζεται και ο Μπάνκι!

ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ

Εξετάζεται και ο Μπάνκι!

Από τη στιγμή που η περίπτωση του Τσάβι Πασκουάλ παρουσιάζει δυσκολίες, οι «πράσινοι» κοιτούν την περίπτωση του Λούκα Μπάνκι.

Εξετάζεται και ο Μπάνκι!

Η σύσκεψη κορυφής της «πράσινης» ΚΑΕ βρίσκεται σε εξέλιξη και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού.

Από τη στιγμή που έχει απορριφθεί η περίπτωση του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο Πίνι Γκέρσον έχει απομακρυνθεί πολύ και ο Τσάβι Πασκουάλ παρουσιάζει πολλές δυσκολίες, οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του Λούκα Μπάνκι!

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν από τους πρώτους που προτάθηκαν στην διοίκηση του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ζήτησαν πληροφορίες προκειμένου να μάθουν περισσότερα. Το σίγουρο είναι ότι δεν τον απέρριψαν, αλλά έβαλαν ψηλά το όνομά του στη λίστα! Το μόνο που μένει να δούμε αν θα είναι εκείνος που θα κερδίσει -τελικά- την κούρσα της διαδοχής του Αργύρη Πεδουλάκη. Πρόκειται για έναν προπονητή με πλούσια εμπειρία στην Ευρωλίγκα, τόσο στη Σιένα (είτε ως βοηθός του Σιμόνε Πιανιτζιάνι, είτε ως πρώτος κόουτς) όσο και στην Αρμάνι Μιλάνο.

Εκτός των άλλων είναι πιο προσιτός όσον αφορά το κασέ και η περίπτωσή του είναι πολύ πιο εύκολη να ολοκληρωθεί άμεσα. Βέβαια τα πάντα θα κριθούν μετά το τέλος της σύσκεψης, όταν και θα θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Best of internet