Ο Πασκουάλ και οι... άλλοι

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ Ο ΓΚΕΡΣΟΝ

Ο Πασκουάλ και οι... άλλοι

Μετά το «διαζύγιο» με τον Αργύρη Πεδουλάκη, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή με τον Τσάβι Πασκουάλ να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα, αν και η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες.

Ο Πασκουάλ και οι... άλλοι

Κρίσιμες ώρες περνούν στον Παναθηναϊκό μετά τον καταιγισμό των εξελίξεων της Τρίτης και το τέλος της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Φυσικά όλο το ενδιαφέρον έχει πέσει πάνω στον Τσάβι Πασκουάλ, με τον οποίο έχουν γίνει ήδη οι πρώτες διερευνητικές επαφές χωρίς όμως να υπάρχει κάτι περισσότερο. Οι «πράσινοι» θα ήθελαν τον Ισπανό προπονητή, αλλά το κασέ του είναι κάτι παραπάνω από αλμυρό. Παράλληλα λαμβάνει ακόμα χρήματα από την Μπαρτσελόνα απο τη στιγμή που είχε συμβόλαιο και για τη φετινή σεζόν, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το ενδεχόμενο της συνεργασίας.

Βέβαια τα πάντα παραμένουν ανοικτά, αφού ο ίδιος ο Πασκουάλ έλεγε το βράδυ της Τρίτης στην Ισπανία ότι τον ελκύει η περίπτωση του Παναθηναϊκού και εξηγούσε ότι το ρόστερ της ομάδας είναι ακριβώς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και στη φιλοσοφία του. Φυσικά, δεν είναι αρκετό... Μεγάλη προϋπόθεση αποτελεί το οικονομικό και η εύρεση φόρμουλας με την Μπαρτσελόνα!

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Πίνι Γκέρσον ολοένα και απομακρύνεται, ενώ δεν υπάρχει ούτε θέμα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Το σίγουρο είναι ότι συνεχώς προτείνονται προπονητές και στην περίπτωση που δεν βρεθεί η λύση με τον Πασκουάλ που αποτελεί και τον πρώτο στόχο, θα στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους με τα ονόματα των Λούκα Μπάνκι, Βενσάν Κολέ και Σάσα Ομπράντοβιτς να ξεχωρίζουν.

Best of internet