Φοβού τον... Στίβεν Άνταμς (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Φοβού τον... Στίβεν Άνταμς (vid)

bet365

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ήταν πλήρεις, ο Ανταμς ασταμάτητος και έτσι επικράτησαν των Ντένβερ Νάγκετς στην «Chesapeake Energy Arena» με 97-87.

Πραγματικό... φόβητρο έχει γίνει ο Στίβεν Άνταμς, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ δείχνει να έχει πολύ πιο αναβαθμισμένο ρόλο στην ομάδα, με αποτέλεσμα να παίρνει αρκετές φορές τη μπάλα στο «ζωγραφιστό».

Όπως ακριβώς στο ματς της preseason απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς, όπου ήταν -πραγματικά- απολαυστικός. Στα 25:29 που βρέθηκε στο παρκέ, πρόλαβε να σημειώσει 17 πόντους έχοντας 8/12 δίποντα, 1/2 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 ασίστ και κανένα λάθος! Φυσικά από την εξίσωση δεν έλειψε ούτε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος ωστόσο δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα.

Είχε 12 πόντους με 4/10 σουτ και 9 ασίστ, ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Ενές Καντέρ με 15 πόντους (6/10δίπ., 1/1τρίπ.) και 8 ριμπάουντ.

Για τους Νάγκετς που έπαιξαν χωρίς τους Ουίλσον Τσάντλερ και Εμμάνουελ Μουντιάι, ξεχώρισε ο Ντανίλο Γκαλινάρι με 18 πόντους και 4/11 σουτ εντός πεδιάς, ενώ αρκετά θετικοί ήταν οι -επίσης Ευρωπαίοι- Νίκολα Γιόκιτς (11π., 6ριμπ.), Γιουσούφ Νούρκιτς (9π., 13ριμπ.) και Χουανσό Ερνανγκόμεζ (8π.)

 

NBA Τελευταία Νέα