«Σου έδωσα budget και δεν ήσουν ούτε ανταγωνιστικός»

«Σου έδωσα budget και δεν ήσουν ούτε ανταγωνιστικός»

Gazzetta team
«Σου έδωσα budget και δεν ήσουν ούτε ανταγωνιστικός»

bet365

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Αργύρης Πεδουλάκης μία μέρα μετά την βαριά ήττα των «πράσινων» στο ΣΕΦ. Ο επίσημος Παναθηναϊκός διαψεύδει τον συγκεκριμένο διάλογο.

Οι κλυδωνισμοί από το -25 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν άμεσοι στις τάξεις του Παναθηναϊκού, αφού ακολούθησε έντονο επεισόδιο μεταξύ του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ και του πρώην (πια) προπονητή της ομάδας.

Αμφότεροι συναντήθηκαν στον χώρο των αποδυτηρίων του «Νίκος Γκάλης» και εν συνεχεία στο γραφείο του Μάνου Παπαδόπουλου, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εκφράζει σε έντονο ύφος τα παράπονά του λέγοντας - μεταξύ άλλων - στον 52χρονο προπονητή: «σου έδωσα το μεγαλύτερο budget, από τότε που έφυγε ο Ομπράντοβιτς και δεν μπορείς να είσαι ούτε ανταγωνιστικός», σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Αυτό ήταν και το λάδι στη φωτιά αφού κουβέντα στην κουβέντα ανέβηκαν οι τόνοι και οι φωνές έφτασαν μέχρι τα αποδυτήρια της... Σζολνόκι! Μάλιστα οι παίκτες της Ουγγρικής ομάδας παραξενεύτηκαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Οι κουβέντες που ακούστηκαν ήταν κάτι παραπάνω από... βαριές, ενώ μάρτυρες της έντασης ήταν και μερικοί άνθρωποι της ΑΕΚ που εκείνη την ώρα περιφέρονταν στον χώρο, καθώς απέμενε μία ώρα για την έναρξη του αγώνα για το Champions League.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα