Γιαννακόπουλος: «Χάστε, αλλά ματώστε!»

Γιαννακόπουλος: «Χάστε, αλλά ματώστε!»

Γιώργος Κούβαρης
Γιαννακόπουλος: «Χάστε, αλλά ματώστε!»

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, εξήγησε στους παίκτες ότι τους θέλει μαχητές, λέγοντάς τους «χάστε, αλλά ματώστε!»

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Παναθηναϊκό λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο κι ενώ έπεται η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Κυπελλούχων Ελλάδας ενώ οι περιπτώσεις των Τσάβι Πασκουάλ, Πίνι Γκέρσον δεσπόζουν στη λίστα των υποψηφίων για να καλύψουν το κενό του Χανιώτη κόουτς.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ, λόγω του αγώνα της ΑΕΚ με τη Σζολνόκι για το FIBA Champions League στην κεντρική σάλα.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ μίλησε στους παίκτες, ζητώντας τους να ξεπεράσουν την ήττα από τον Ολυμπιακό και να δείξουν μαχητικό πρόσωπο στη συνέχεια, εξηγώντας τους «Καταλαβαίνω ότι είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν και δεν είστε έτοιμοι, όμως σας θέλω μαχητές! Χάστε αλλά ματώστε!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα