Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό!

Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό!

Γιώργος Κούβαρης
Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μετά από συζήτηση και διαφωνία που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Γκέρσον και Πασκουάλ στη λίστα.

Ο έμπειρος κόουτς επισήμανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο πως "ή θα γίνουμε σκληροί, ή εγώ δεν θα είμαι εδώ". Η πολύ βαριά ήττα από τους Πειραιώτες, η παράδοση άνευ όρων σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση και την έλλειψη μαχητικότητας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το... ποτήρι της υπομονής για την "πράσινη" διοίκηση και ουσιαστικά σήμανε το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών!

Όταν, όμως, μιλάμε για ένα "διαζύγιο" που προκύπτει μόλις στη δεύτερη εβδομάδα της σεζόν, τα αίτια της απόφασης είναι προφανές ότι δεν έχουν να κάνουν μόνο με την πρώτη ήττα της χρονιάς! Ο Πεδουλάκης εξήγησε χθες ότι ο τραυματισμός του Τζέιμς άλλαξε ολόκληρο το αγωνιστικό πλάνο του Παναθηναϊκού, προσθέτοντας ότι η ομάδα αποπροσανατολίστηκε επειδή ξαφνικά κλήθηκε να παίξει ένα μπάσκετ τελείως διαφορετικό από αυτό για το οποίο προετοιμαζόταν.

Επιπλέον, ο έμπειρος προπονητής είχε συμφωνήσει με την διοίκηση (έχοντας υπογράψει και τον σχετικό όρο στο συμβόλαιο) ότι θα ερχόταν προπονητής από το ΝΒΑ για τα συστήματα της επίθεσης. Ο Πεδουλάκης είχε υπογράψει τον συγκεκριμένο όρο, αλλά μόλις (ξανα)τέθηκε το θέμα επί τάπητος, ήταν αρνητικός και υπέβαλε την παραίτησή του. Στο μεσοδιάστημα και μέχρι να φτάσουμε στο παιχνίδι του ΣΕΦ, είχε συμφωνηθεί και από τις δύο πλευρές η έλευση του εν λόγω προπονητή, κάτι που -τελικά- δεν έγινε ποτέ!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

"Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσια του Παναθηναϊκού Superfoods υπέβαλε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΚΑΕ. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή".

Όσον αφορά τα ονόματα που βγήκαν πρώτα στο προσκήνιο; Από τη μία υπάρχει ο Πίνι Γκέρσον στον οποίο τρέφει μεγάλο σεβασμό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αποκορύφωμα τις πρόσφατες δηλώσεις του στο Ισραήλ και από την άλλη ο Τσάβι Πασκουάλ, ένας προπονητής έμπειρος και με πολλές παραστάσεις στην Ευρωλίγκα. Το σίγουρό είναι ότι οι εξελίξεις αναμένονται... καταιγιστικές στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα