Το «ευχαριστώ» της Κύμης στον κόσμο

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» της Κύμης στον κόσμο

bet365

Η Κύμη επικράτησε εύκολα του Κόροιβου εντός έδρας και η διοίκηση της ομάδας θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμος για την παρουσία του στις εξέδρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κύμης

«Η ομάδα μας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS, πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Κόροιβου για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Σημαντικό μερίδιο για την νίκη αυτή έχει ο φίλαθλος κόσμος μας, που βρέθηκε στην κερκίδα του κλειστού της Κανήθου και έδειξε έμπρακτα την στήριξη του στην Κύμη SEAJETS, την ομάδα όλης της Εύβοιας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους μας και να τους καλέσει να εξακολουθήσουν να στέκονται στο πλευρό της ομάδας στην δύσκολη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, υποδεχόμαστε στις 17:00 την ομάδα της ΑΕΚ στο κλειστό της Κανήθου, σε ένα ματς που πρέπει να εξελιχτεί σε «γιορτή» του μπάσκετ. Με γεμάτες εξέδρες η γιορτή αυτή θα αποτελέσει πραγματική διαφήμιση του αθλήματος!

Για να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει προπώληση εισιτηρίων της αναμέτρησης Κύμης SEAJETS-ΑΕΚ στους κάτωθι τόπους:
α) ηλεκτρονική προπώληση μέσω της Viva.gr
β) στο κατάστημα public
γ) στο κατάστημα Seven spots(Ελ. Βενιζέλου 60)

Τιμές εισιτηρίων:
Κανονικό: 15 Ευρώ
Φοιτητικό(με επίδειξη φοιτητικού πάσο): 8 Ευρώ
Ανέργων(με επίδειξη κάρτας ανεργίας): 8 Ευρώ
Παιδικό(6-16 ετών): 5 Ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας υπενθυμίζουμε ότι για να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας θα πρέπει σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο να γνωρίζετε τον αριθμό ΑΜΚΑ σας!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα