Γκριν: «Είχα κίνητρο μετά τη Μαδρίτη!»

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΓΚΡΙΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Γκριν: «Είχα κίνητρο μετά τη Μαδρίτη!»

Γκριν: «Είχα κίνητρο μετά τη Μαδρίτη!»

Ο Έρικ Γκριν έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ανέφερε πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Βασίλης Σπανούλης τον βοήθησαν να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος.  

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Ήταν η πρώτη μου εμπειρία, προηγουμένως είχα δει στιγμιότυπα στο Youtube, ειδικά σε ό,τι αφορά την εξέδρα και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας! Ήταν πολύ ωραίο όπως εξελίχτηκε το ματς, για μένα και για την ομάδα, όμως δεν σημαίνει κάτι παραπάνω. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και ο Παναθηναϊκός παραμένει μεγάλος αντίπαλος. Όντως, είχα κίνητρο μετά από ό,τι έγινε στη Μαδρίτη, στο ματς με τη Ρεάλ. Αφήσαμε πίσω μας εκείνη την ήττα και είδατε τι έγινε σήμερα» ανέφερε αρχικά στην κάμερα του ΟΤΕ TV

Eν συνεχεία, πρόσθεσε: «Ο Σπανούλης μού μίλησε πριν από το ματς και μου είπε να ξεχάσω τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι και να κοιτάξω αυτό που έρχεται. Με βοήθησε πολύ. Αυτό έκανα και κατάφερα να παίξω καλά, όπως και η υπόλοιπη ομάδα. Ο κόουτς μας προετοίμασε πάρα πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι».

Best of internet