Πεδουλάκης: «Ή θα γίνουμε σκληροί ή θα φύγω!» (vid)

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Ή θα γίνουμε σκληροί ή θα φύγω!» (vid)
Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν κρύφτηκε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και παραδέχτηκε πως πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση: «Πρέπει να γίνουμε ομάδα!»

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε μετά την ήττα στο ΣΕΦ: «Νομίζω ότι ήταν μία τραγική εμφάνιση από εμάς. Και μπορώ κάποια πράγματα να τα καταλάβω. Μείναμε στο τρίτο λεπτό, χάσαμε τον ρυθμό μας. Αναγκάστηκε ο Νίκος να πάει στο "2". Δεν μπορώ να καταλάβω πως χάσαμε τα ριμπάουντ. Για συνεχόμενα παιχνίδια δεν βάζουμε το κορμί μας. Από τις 39 μπάλες ο Ολυμπιακός πήρε τις 20 στο δικό μας καλάθι.Αυτό δείχνει διάθεση, δείχνει ενέργεια, πρέπει ν' αλλάξουμε μέταλλο. Θεωρώ ότι γίναμε αρκετά σοφτ. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί.

Λογικό δεν είναι να χάνεις ριμπάουντ. Πρέπει να γίνουμε όλοι πιο σκληροί. Για να επιτεθείς πρέπει να πάρεις ριμπάουντ. Το απλό πράγμα είναι το δύσκολο. Να είστε σίγουροι πως όταν ο Παναθηναϊκός φτάσει στα παιχνίδια που θα κρίνουν πράγματα θα είναι σκληρός. Αυτά όμως χτίζονται βιωματικά, όπως και ο χαρακτήρας.

Για την περιφέρεια: «Δεν συγχωρείται σε μας ο Νικ να μην είναι καλά. Μπορεί μία μέρα να μην μπαίνουν τα σουτ, πρέπει να έχουμε άλλη λύση. Εμείς δεν έχουμε κιαν λύση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτή. Οι αντίπαλοι επιλέγουν την άμυνα αυτή και πρέπει να έχουμε άλλη λύση, αλλά δεν έχουμε καν λύση ελλείψει του Μάικ Τζέιμς. Αν δεν μετακινήσεις την άμυνα πως θα κάνεις ασίστ. Εμείς ούτε επίθεση δεν κάναμε. Από τα απλά πράγματα πρέπει ν' αρχίσουμε. Πρέπει να χτίσουμε ομάδα» και συνέχισε:

«Εμείς είχαμε στήσει την ομάδα πάνω στην ταχύτητα. Είναι σαν να έχεις Φεράρι χωρίς μηχανή. Το σετ παιχνίδι δεν το ξέρουμε ακόμα. Θέλει πολύ χρόνο. Δεν πιστεύω ότι έφταιγε αυτό. Είχαμε τον Μάικ, δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι. Δεν έχουμε χαρακτήρα εμείς και πρέπει να χτίσουμε ομάδα. Αν δεν διαβάσεις το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο. Ο Σπανούλης πάει στον Χαραλαμπόπουλος πρέπει να βάλει δέκα πόντους ο Χαραλαμπόπουλος μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Αυτό γινόταν από τον Ματσιούλις στον Λοτζέσκι».

Για τα ματς της Εuroleague που είναι συνεχόμενα: «Πρέπει να γυρίσει το DNA. Το 2012 πάλι παίζαμε στον πρώτο γύρο. Ελάχιστα παιχνίδια έχουν την εμπειρία του ΣΕΦ. Είναι κανονική περίοδος δεν είναι πλει οφ. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε σκληροί στα πλέι οφ, αλλιώς δεν θα είμαι εδώ. Βιωματικά μαθαίνεις τα πράγματα. Οι ομάδες και ο χαρακτήρας χτίζονται αλλά δεν αγοράζονται».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα