Έρχεται ο Κουκ!

Έρχεται ο Κουκ!

Έρχεται ο Κουκ!

bet365

Ο Ομάρ Κουκ έπαιξε χθες το τελευταίο του παιχνίδι με την Εστουδιάντες και αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί με τους «πράσινους».

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου, φτάνει στο τέλος του! Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Ομάρ Κουκ ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί να τεθεί στη... διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Αυτό σημαίνει ότι την Κυριακή φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Εστουδιάντες, κάτι που έλεγε και ο ίδιος σε φιλικό του περιβάλλον αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Φουενλαμπράδα. Μάλιστα ήταν και αρκετά καλός, αφού στα 20 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε είχε 8 πόντους με 2/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ασίστ και ισάριθμα ριμπάουντ.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Ουσιαστικά απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να αφήσει τους «φοιτητές» και να μετακομίσει στους κυπελλούχους. Οπως έλεγαν το πρωί της Δευτέρας στην Ισπανία, ο παίκτης θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού, αν και από τη μεριά της ελληνικής ομάδας δεν υπάρχει κάτι από τη στιγμή που προηγείται το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα