Μίλσαπ και Χάρνταγουεϊ έκαναν τη... δουλειά (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μίλσαπ και Χάρνταγουεϊ έκαναν τη... δουλειά (vid)

bet365

Οι Ατλάντα Χοκς σημείωσαν την 3η νίκη τους στην preseason κερδίζοντας μέσα στο Ορλάντο τους Μάτζικ με 105-98.

Από τη στιγμή που αποχώρησαν οι Αλ Χορφορντ και Τζεφ Τιγκ, εκείνος που θα έχει εξ' ολοκλήρου τον ρόλο του ηγέτη στην Ατλάντα δεν είναι άλλος από τον Πολ Μίλσαπ.

Ο 31χρονος φόργουορντ ετοιμάζεται για την 11η σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ και για την 4η συνεχόμενη στους Χοκς. Ηδη έχει ξεκινήσει πολύ καλά, κάτι που έδειξε και στην αναμέτρηση του «Amway Center» κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ όπου η Ατλάντα επικράτησε με 105-98.

Στα (μόλις) 19:03 που αγωνίστηκε, μέτρησε 19 πόντους με 5/9 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 3/5 βολές, ενώ είχε επίσης 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ ήταν εξίσου εντυπωσιακός ερχόμενος από τον πάγκο, αφού πρόσθεσε άλλους 19 πόντους με 6/15 σουτ εντός πεδιάς και 4 ασίστ. Οι Θάμπο Σεφολόσα (15π.) και Ταουρίν Πρινς (13π.) τους ακολούθησαν σε απόδοση, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου ο... γνώριμος των ευρωπαϊκών γηπέδων, Μάλκολμ Ντιλέινι.

Για τους Ορλάντο Μάτζικ το δίδυμο των Σέρτζε Ιμπάκα (25π., 9/15 σουτ) και Εβάν Φουρνιέ (22π., 3/8τρίπ.) έκανε ό,τι μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση ωστόσο η ομάδα του παρέμεινε με (μόλις) μία νίκη σε πέντε ματς της preseason.

 

NBA Τελευταία Νέα