«Δεν έχουμε άλλη επιλογή»

«Δεν έχουμε άλλη επιλογή»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Δεν έχουμε άλλη επιλογή»

bet365

Η επίδοση των 3/33 τριπόντων δεν ξεχνιέται εύκολα. Ο Θόδωρος Ζάρας έκρινε ότι ήταν συμπτωματικό και ότι ο Άρης θα προσπαθήσει να βάλει την ήττα από το Ρέθυμνο στο μπαούλο της ιστορίας.

Όσο κι αν προσπαθήσεις να το ξεχάσεις, είναι τόσο (αρνητικά) εντυπωσιακός ο αριθμός που σου… χαλάει το μυαλό. Πάντως, ο Θόδωρος Ζάρας ήδη έκανε σχετική απόπειρα, αυτό το μήνυμα έστειλε στη σημερινή media day του Άρη, ενόψει της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Έλιος Σανς. «Αυτό το νούμερο, προσωπικά μου λέει ότι ήταν απλά μια κακή βραδιά στην επίθεση. Δεν είναι κάτι άλλο. Τα περισσότερα σουτ ήταν ελεύθερα και δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι (με το Ρέθυμνο). Προσωπικά νιώθω ότι το ξεχάσαμε και πάμε παρακάτω. Είμαστε επαγγελματίες, είδαμε τα λάθη που κάναμε και επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κοιτάξουμε μπροστά», είπε.

Στην αναφορά του για τον αγώνα της Τρίτης (18/10, 21:00) απέναντι στην Έλιος Σανς στη Σλοβενία, δήλωσε: «Ρίξαμε μια ματιά στην ομάδα. Τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο, έχει καλούς σουτέρ, συνεπώς εμείς θα πρέπει να προσέξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Σε γενικές γραμμές μοιάζει πολύ με την ομάδα του Ρεθύμνου. Γενικότερα στον όμιλο, διαπίστωσα ότι θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη και ακόμη πιο απαραίτητο να μην έχουμε απώλειες στα εντός έδρας παιχνίδια».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα