Τσαγκαράκης: «Το πρώτο ματς που με έβλεπε ο πατέρας μου»

Τσαγκαράκης: «Το πρώτο ματς που με έβλεπε ο πατέρας μου»

bet365

Ο Άγγελος Τσαγκαράκης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των Τρικάλων στη νίκη επί του ΑΠόλλωνα.

Οι Πατρινοί είχαν το προβάδισμα με 49-52 και ο Έλληνας γκαρντ έβαλε 3/3 τρίποντα βάζοντας μπροστά την ομάδα του με 58-52.

Ο Άγγελος Τσαγκαράκης λίγο αργότερα ανέφερε την ιδιαίτερη σημασία που είχε για εκείνον το συγκεκριμένο παιχνίδι, «Σήμερα ήταν το πρώτο παιχνίδι που μπορούσε να με δει ο πατέρας μου, και ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να το κερδίσουμε. Εκτός από αυτόν το αφιερώνω φυσικά και στον κόσμο των Τρικάλων και θέλουμε να τους δώσουμε την καρδιά μας και να εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να γινόμαστε καλύτεροι καθώς έχουμε πολύ δουλειά ακόμα».

Για την αναμέτρηση τόνισε... «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι μας, μου άρεσε πολύ ότι έχουμε το πνεύμα του μαχητή. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι , κάναμε πολλά λάθη, πιστεύω πως δεν είχαμε πολύ μυαλό αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Απόλλων Πάτρας χωρίς να κάνω ούτε εγώ, ούτε η ομάδα σαν σύνολο ωραίο παιχνίδι καταφέραμε να κερδίσουμε. Ο κόσμος μας έδωσε πολύ ενέργεια με την καρδιά του, μας βοήθησε πολύ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα