Χ. Μαρκόπουλος: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Χ. Μαρκόπουλος: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Χ. Μαρκόπουλος: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Η Δόξα ηττήθηκε στην Πάτρα από τον Προμηθέα και ο Χάρης Μαρκόπουλος εξήγησε πως η νίκη στην πρεμιέρα επί του ΠΑΟΚ ενδεχομένως να έκανε τους παίκτες του να χάσουν τη συγκέντρωσή τους.  

Ο προπονητής της Δόξας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Προμηθέα για όλα όσα έχει παρουσιάσει εντός και εκτός παρκέ. Την τελευταία φορά που βρέθηκα σε αυτό το γήπεδο δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είδα σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό τα παιχνίδια της Α1 να διεξάγονται σε τέτοια γήπεδα με κόσμο στις κερκίδες. Συγχαρητήρια και στον Νίκο Βετούλα για τη δουλειά που έχει κάνει. 

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εμάς. Ο Προμηθέας διαθέτει πολλούς παίκτες και είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις της 5άδας. Το νικηφόρο αποτέλεσμα της πρεμιέρας ενδεχομένως να μας έκανε να χάσουμε κάπου την συγκέντρωσή μας Θεωρώ, όμως, ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Προμηθέας έχτισε μια διαφορά. Εμείς δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια, συνεχίσαμε να παλεύουμε και μάλιστα είχαμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε και κάτι καλύτερο στο τέλος. 

Είμαστε καινούργια ομάδα. Θα κοιτάξουμε να δούμε τι λάθη κάναμε, ειδικά στο κομμάτι των συνεργασιών, αλλά και στο γιατί τρώμε τόσους πολλούς πόντους για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο μας για την στήριξή του σε ένα εντός έδρας παιχνίδι όπως αυτό στην Πάτρα». 

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Γιάννης Δεμερτζής: «Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο τέλος. Εμείς θεωρώ ότι παίξαμε καλά, όμως κάναμε κάποια λάθη σε επίπεδο συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά και έτσι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαστε μια νέα ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Θυμίζω, άλλωστε, ότι ξεκινήσαμε πιο αργά από τις άλλες ομάδες την προετοιμασία. Τέλος, θέλω να αναφέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα χρειάζεται ομάδες με οργάνωση σαν τον Προμηθέα. Το μπάσκετ είναι στην επαρχία».

Best of internet